Jockey Journal Forum banner
timing
1-5 of 5 Results
  1. New? Introduce yourself here!
    Hey I'm wondering if anyone has had this happen, or have a solution to this problem as I am driving myself mad with frustration. Here's the skinny: 1970 triumph t100s. Oil is returning to tank from motor, slower than the feed. The bottom end fills up with oil........... Burns,leaks,blows seals...
  2. The Board
    Ok - so I've been screwing around with the shovelhead timing and finally got a good startup. Here's the setup - '76 stock displacement motor, Andrews B grind, Super E carb (jets unknown), Morris magneto timed with a buzz box at the advanced timing mark with Autolite 4265 plugs. My best start...
  3. The Board
    Ok so what im working with here is a 64 t120 bottom end completly rebuilt by myself (first time ever rebuilding a motor) and a 71 top end twenty over with the head rebilt by wes new pistons and pushrods stock cams. So here is the problem im trying to fire her up and have it wired with a boyar...
  4. The Board
    I have a 1952 Triumph 6t. I've ran two of my oil lines and having trouble with the other two. I order all the parts for the oil tank, but for the feed line I received a nut that doesn't seem long enough and no nipple to attach the line to. Does anyone have a picture of what it should look like...
  5. The Board
    So I am out of ideas and hoping some opinions would help. Here is the story. 66 Hornet bottom end. 2 over high comp pistons. t-bolt single carb head running an Amal 930 with a 240 jet and 3.5 slide It is running an oild bag that hold 2.5 q of oil. It has has Pazon Electronic ign. Typanium...
1-5 of 5 Results
Top